Inschrijven

Aanmelding en plaatsing

De aanmelding van uw kind voor het kinderdagverblijf/ BSO vindt plaats via het inschrijfformulier op deze site. Na aanmelding ontvangt u een schriftelijke bevestiging. Als er een plaats beschikbaar is, nemen wij contact op met de ouders/verzorgers. Indien wij geen plaatsingsmogelijk hebben, ontvangt u bericht dat uw kind op een wachtlijst komt te staan.

Kijk bij beschikbaarheid of er nog plaats is op de door u gewenste dagen. Voor de BSO zijn er op dit moment weinig doorgroei mogelijkheden waardoor het aantal beschikbare plaatsen beperkt is. Wij zijn op zoek naar een tweede locatie, maar dit staat nog in de kinderschoenen.

Wanneer kunt u het beste inschrijven?

De aanmelding van een kind voor het kinderdagverblijf kunt u doen op het moment dat u zwanger bent. Drie maanden voor de officiële plaatsing nemen wij contact met u op voor een intakegesprek, en het tekenen van het contract.

Plaatsing

Bij de plaatsing spelen de volgende factoren een rol:

  • De datum van inschrijving; 
  • Het aantal dagen dat gevraagd wordt;
  • Welke dagen van de week; 
  • Een tweede of derde kind uit een gezin heeft voorrang op de wachtlijst. 

Zodra er een plaats beschikbaar doen wij u een plaatsingsaanbod, welke twee weken geldig is. Als u deze aanbieding accepteert dient u binnen 2 weken de contracten ondertekend aan ons toe te sturen. Als er na twee weken niet is gereageerd gaan we er van uit dat u geen gebruik wilt maken van onze diensten.