Wie zijn wij?

Kinderdagverblijf Catootje & BSO Obelix is opgericht door Saskia Kortman. Moeder van twee dochters en met ervaring in de kinderopvang. Nadat het plan ontstond om een kinderdagverblijf te starten, werd in 2008 een oude boerderij op de Kerkstraat in Wognum gekocht.

Deze boerderij werd eind 2008 gesloopt en daar verrees een riant onderkomen voor het nieuwe kinderdagverblijf en ook de woning van Saskia.

In 2016 kreeg Saskia de kans om de pastorie aan de Kerkweg over te nemen van de Hieronymuskerk en deze greep ze met beide handen aan. Na een zeer grondige verbouwing, waarbij bijna alles werd vernieuwd van nieuwe dak, vloerverwarming, vloer- en spouwmuurisolatie tot nieuwe ramen, heeft zij in januari 2017 haar deuren geopend aan de Kerkweg 1a. De oude pastorie is omgetoverd tot een waar kinderparadijs, met heel veel ruimte en vooral heel veel licht. Alle unieke punten van de Kerkstraat zijn niet alleen behouden gebleven, maar op alle vlakken verbeterd, waarbij toch het kleinschalige en huiselijke karakter behouden is gebleven. De locatie en het pand ademt echt sfeer uit.

Saskia is van oorsprong bedrijfseconomisch geschoold en houdt zich bezig met het algemene beleid op het kinderdagverblijf en de BSO. Door haar dagelijks contact met het kinderdagverblijf en de BSO staat zij garant voor persoonlijk contact met de kinderen, de ouders en de pedagogisch medewerkers.