Aangenaam…

Kinderdagverblijf en BSO leidsters

Aangenaam…

Tara

Meer over Tara
Aangenaam…

Tara

Mijn naam is Tara Gorriz Tol, geboren in 1996 en ik woon in Zwaag. Ik ben bezig met de opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. Dit is een BBL studie. Dit betekent dat ik drie dagen bij het kinderdagverblijf of de bso werk en één dag naar school ga per week. Tijdens en na mijn studie zullen jullie mij zien als leidster op de groep. Ik heb in mijn vorige studiejaar stage gelopen bij Catootje & Obelix op het kinderdagverblijf en bij de bso. Ik heb hier zoveel geleerd. Ik ben blij dat ik na mijn studie hier kan blijven als leidster.
Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en het gevoel krijgen dat ze erbij horen in de groep. Ik stimuleer de ontwikkeling van kinderen door leuke leerzame activiteiten aan te bieden. Ik vind het bedenken van knutselactiviteiten erg leuk. Kinderen maken de leukste gekste dingen met hun fantasie en dit stimuleer ik graag!

Aangenaam…

Sascha

Meer over Sascha
Aangenaam…

Sascha

Mijn naam is Sascha Schouten, geboren in 1993 en ik woon in Wognum. Sinds januari 2010 werk ik bij Catootje & Obelix op het kinderdagverblijf en de bso. Ik ben toen begonnen met de opleiding Pedagogisch Medewerker niveau 4 en deed de BBL vorm, dus werkte ik hier 4 dagen en ik ging 1 dag in de week naar school. Ik werk met heel veel plezier bij C&O op zowel het kdv als op de bso! De huiselijke sfeer en dat kinderen zich veilig voelen vind ik erg belangrijk. Daarnaast vind ik het leuk om spelenderwijs de kinderen wat te leren.

Annemieke

Annemieke

Meer over Annemieke
Annemieke

Annemieke

Hoi! ik ben Annemieke Bosma - Brons, geboren in 1989. Na een paar jaar Haarlem en Amsterdam woon ik nu samen met mijn man en twee kinderen weer in Hoorn waar ik ben opgegroeid.
Ik ben na mijn opleiding als verpleegkundige al snel gaan werken als pedagogisch medewerker, omdat ik altijd al met kinderen wilde werken. Dit doe ik tot de dag van vandaag het allerliefste.
Mijn eigen kinderen komen al een tijdje bij Catootje met heel veel plezier en daarom ben ik super blij om mijzelf vanaf januari 2020 één van het team te mogen noemen.

Aangenaam…

Nicole

Meer over Nicole
Aangenaam…

Nicole

Hallo, ik ben Nicole Poland. Ik woon met mijn drie zoontjes in Spanbroek. Ik werk al vanaf 2011 met heel veel plezier voor Catootje & Obelix. Iedere dag is een dag vol nieuwe verrassingen om samen te ontdekken met de kinderen.

Aangenaam…

Melissa

Meer over Melissa
Aangenaam…

Melissa

Mijn naam is Melissa Verbeek. Ik ben geboren in 1996 en woon in Hoorn.
Ik heb 2 keer stage gelopen bij Catootje & Obelix. De eerste keer heb ik in 2015 een half jaar stage gelopen bij het kinderdagverblijf en omdat ik het zo naar mij zin had heb ik in 2016 een jaar lang stage gelopen bij het kinderdagverblijf & bij de BSO. Ik heb in het laatste half jaar van mijn opleiding stage mogen lopen in Spanje op een internationaal kinderdagverblijf.
Na het afronden van mij opleiding pedagogisch medewerker ben ik blij dat ik vanaf februari 2016 bij Catootje & Obelix mocht komen werken. Ondertussen ben ik dagelijks werkzaam en kunnen jullie mij op alle groepen tegen komen.
Ik ben blij dat ik onderdeel mag uit maken van dit fantastische team.

Aangenaam…

Mieke

Meer over Mieke
Aangenaam…

Mieke

Ik ben Mieke Groot en ben geboren in 1991 en woon in Nibbixwoud. In 2012 heb ik met veel plezier een half jaar stage gelopen bij Catootje & Obelix. In die tijd heb ik veel geleerd, maar ook veel gezelligheid meegemaakt en lieve kindjes leren kennen.

Vanaf 1 augustus 2016 komen jullie mij weer tegen op mijn oude vertrouwde stageplek. Ik vind onwijs leuk om weer met collega’s samen te werken en mijn passie te volgen. Want na al die jaren blijft dat KINDEREN. Graag zie ik jullie op het kinderdagverblijf en de BSO.

Aangenaam…

Kyona

Meer over Kyona
Aangenaam…

Kyona

Mijn naam is Kyona van der Hust en ik ben geboren op 6 december 1995. Ik heb een half jaar stage gelopen bij Catootje & Obelix en ben na het behalen van mijn diploma in dienst gekomen in de functie van pedagogisch medewerker. Jullie kunnen mij dagelijks op alle groepen tegenkomen. Ik vind het erg leuk om onderdeel te zijn van het team van Catootje & Obelix.

Aangenaam…

Lenore

Meer over Lenore
Aangenaam…

Lenore

Hallo, mijn naam is Lenore Ursem en werk sinds juli 2011 bij Catootje & Obelix. Werken met kinderen is iets wat ik elke dag met veel plezier doe. Ik heb het erg naar mijn zin bij Catootje & Obelix. Ik vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarbij activiteiten aan te passen op de behoefte en interesse van de kinderen. Daarnaast vind ik het fijn dat het kleinschalige organisatie is waardoor je echt een band kan opbouwen met de kinderen, ouders en collega's.

Tot ziens bij Catootje & Obelix!

Aangenaam…

Yvonne

Meer over Yvonne
Aangenaam…

Yvonne

Mijn naam is Yvonne Overboom, ik ben in het jaar 2000 geboren en ik woon hier in Wognum. In 2019 heb ik succesvol mijn diploma gehaald als pedagogisch medewerker niveau 4. Ook heb ik in 2019 stage gelopen bij Catootje en Obelix voor mijn opleiding en ik vond het zo leuk dat ik er in januari 2020 mocht komen werken.

Ik vind het super leuk om kinderen spelenderwijs in hun ontwikkeling te stimuleren. Jullie kunnen mij tegenkomen op het kinderdagverblijf en de BSO.

Ik ben erg blij onderdeel te zijn van het team van Catootje en Obelix!

Groetjes Yvonne

Aangenaam…

Jolene

Meer over Jolene
Aangenaam…

Jolene

Hallo, ik ben Jolene Kuijpers. Ik ben geboren in 1985 en ben moeder van een zoon en dochter. In 2004 heb ik mijn SPW 4 diploma gehaald en ben ik aan het werk gegaan als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf. In februari 2010 heb ik de overstap gemaakt naar Catootje & Obelix. Met heel veel plezier heb ik daar gewerkt totdat ik door ziekte er een tijd uit raakte. In september 2012 heb ik weer wat werkzaamheden opgepakt op de bso. Vanaf januari 2013 ben ik op zowel het kdv als de bso werkzaam geweest. Op dit moment ben ik op drie vaste dagen in de week bij het kdv aan het werk op zowel de Snuitjes als de Knorretjes. Ik ben erg blij dat ik de kans heb gekregen om weer terug te komen bij Catootje & Obelix en werk er met heel veel plezier. Voor mij is het belangrijk dat de kinderen zich in een huiselijke omgeving kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo. Ieder kind is anders en mijn streven is om elk kind de behoefte en aandacht te geven dat het nodig heeft.

Aangenaam…

Annelies

Meer over Annelies
Aangenaam…

Annelies

Mijn naam is Annelies Wegereef. Ik ben geboren in 1980 en ik woon sinds een paar jaar met mijn gezin in Wognum. 
De afgelopen 16 jaar heb ik met heel veel plezier gewerkt in het onderwijs, waar ik voornamelijk kleutergroepen heb gehad. Na al die jaren vond ik het tijd voor iets nieuws. Maar dan wel met kinderen, want van werken met kinderen word ik blij!
Catootje & Obelix is voor mij niet vreemd, want mijn eigen kinderen komen hier al jaren met ontzettend veel plezier. Stiekem was ik altijd een beetje jaloers op alle leuke dingen die ze doen en de enthousiaste verhalen waar ze mee thuis komen. 
Sinds september 2017 ben ik dan zelf het Catootje & Obelix- gevoel gaan ervaren.
Ik ben trots dat ik deel mag uitmaken van het team van dit leuke kinderdagverblijf!

Aangenaam…

Dian

Meer over Dian
Aangenaam…

Dian

Mijn naam is Dian Seinen en mijn geboortedatum is 03/05/2002. Ik ben geboren en getogen in Wognum en daar woon ik met mijn ouders en 2 broers. In mijn vrije tijd handbal ik in de selectie van Spartanen en vind ik het leuk om dingen te ondernemen met mijn vriendinnen. Ik hou erg van gezelligheid en speel graag spelletjes.

In mijn laatste leerjaar van mijn opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker liep ik stage bij Catootje & Obelix. In 2021 ben ik afgestudeerd en sindsdien ben ik daar werkzaam. Ik vind het leuk om kinderen spelenderwijs te stimuleren om zichzelf te ontwikkelen. Het is belangrijk dat kinderen zich veilig en gezien voelen. Mij kan je tegen komen op het KDV en de BSO.

Aangenaam…

Danique

Meer over Danique
Aangenaam…

Danique

Mijn naam is Danique Arnst, ik ben geboren in 2001. Samen met mijn ouders, broer en zus ben ik opgegroeid in Hoorn. In 2021 heb ik mijn diploma voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker succesvol afgerond en mag ik een onderdeel zijn van het team van Catootje & Obelix. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zich veilig voelen bij mij zodat ze zichzelf kunnen zijn en kunnen ontwikkelen.

Wij beginnen de dag met een dansje want dan lachen wij de hele dag.

Liefs Danique

Aangenaam…

Charissa

Meer over Charissa
Aangenaam…

Charissa

Hallo, Ik ben Charissa. Ik zit op het Horizon college in Hoorn en volg als BBL’er de leerrichting gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik heb nu een aantal stages doorlopen en vind het erg leuk dat ik nu op weer bij Catootje & Obelix mag komen werken.
Ik weet al vanaf dat ik klein ben dat ik iets met kinderen wil gaan doen en daarom vind ik het ook echt super leuk. Thuis woon ik samen met mijn vader, moeder en mijn jongere broertje. Mijn hobby’s zijn dansen, kickboksen en ook vind ik het erg leuk om lekker naar de sportschool te gaan. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn vriendinnen leuke dingen te gaan doen. Ik heb heel erg veel zin in om bij jullie te mogen komen werken en hoop dat ik een leuke en leerzame tijd hier ga hebben.

Aangenaam…

Joyce

Meer over Joyce
Aangenaam…

Joyce

Mijn naam is Joyce Kraakman en ik ben geboren in Augustus 1999. Ik woon samen met mijn ouders en zusje in wognum. Sinds januari 2020 loop ik stage bij Catootje & Obelix op de peutergroep. Ik heb de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker via het LOI gestudeerd en heb mijn diploma behaald. Ik heb het erg naar mijn zin bij Catootje & Obelix en kijk ernaar uit om de kinderen te ontvangen.
Vanaf heden kunt u mij op het KDV en de BSO tegenkomen.

Aangenaam…

Carina

Meer over Carina
Aangenaam…

Carina

Hallo, ik ben Carina Makenbach en woon samen met mijn vriend en hond. Samen met mijn vriend en onze hond wandelen wij veel en zijn wij dol op mooie reizen maken.
In 1995 heb ik de studierichting Cultureel Werk afgerond om daarna als au pair 2 jaar in Amerika te gaan werken. Sinds 1997 werk ik in de kinderopvang, zowel op het kinderdagverblijf als op de buitenschoolse opvang. In 2014 ben ik geslaagd als zweminstructrice.

Ik vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarbij activiteiten te zoeken en aan te passen op de behoefte en interesses van de kinderen.

Ik hoop jullie vanaf 1 november 2021 te zien bij de BSO Obelix!