Aangenaam…

Kinderdagverblijf en BSO leidsters

Aangenaam…

Tara

Meer over Tara
Aangenaam…

Tara

Mijn naam is Tara Gorriz Tol, geboren in 1996 en ik woon in Zwaag. Ik ben bezig met de opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. Dit is een BBL studie. Dit betekent dat ik drie dagen bij het kinderdagverblijf of de bso werk en één dag naar school ga per week. Tijdens en na mijn studie zullen jullie mij zien als leidster op de groep. Ik heb in mijn vorige studiejaar stage gelopen bij Catootje & Obelix op het kinderdagverblijf en bij de bso. Ik heb hier zoveel geleerd. Ik ben blij dat ik na mijn studie hier kan blijven als leidster.
Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en het gevoel krijgen dat ze erbij horen in de groep. Ik stimuleer de ontwikkeling van kinderen door leuke leerzame activiteiten aan te bieden. Ik vind het bedenken van knutselactiviteiten erg leuk. Kinderen maken de leukste gekste dingen met hun fantasie en dit stimuleer ik graag!

Aangenaam…

Sascha

Meer over Sascha
Aangenaam…

Sascha

Mijn naam is Sascha Schouten, geboren in 1993 en ik woon in Wognum. Sinds januari 2010 werk ik bij Catootje & Obelix op het kinderdagverblijf en de bso. Ik ben toen begonnen met de opleiding Pedagogisch Medewerker niveau 4 en deed de BBL vorm, dus werkte ik hier 4 dagen en ik ging 1 dag in de week naar school. Ik werk met heel veel plezier bij C&O op zowel het kdv als op de bso! De huiselijke sfeer en dat kinderen zich veilig voelen vind ik erg belangrijk. Daarnaast vind ik het leuk om spelenderwijs de kinderen wat te leren.

Annemieke

Annemieke

Meer over Annemieke
Annemieke

Annemieke

Hoi! ik ben Annemieke Bosma - Brons, geboren in 1989. Na een paar jaar Haarlem en Amsterdam woon ik nu samen met mijn man en twee kinderen weer in Hoorn waar ik ben opgegroeid.
Ik ben na mijn opleiding als verpleegkundige al snel gaan werken als pedagogisch medewerker, omdat ik altijd al met kinderen wilde werken. Dit doe ik tot de dag van vandaag het allerliefste.
Mijn eigen kinderen komen al een tijdje bij Catootje met heel veel plezier en daarom ben ik super blij om mijzelf vanaf januari 2020 één van het team te mogen noemen.

Aangenaam…

Nicole

Meer over Nicole
Aangenaam…

Nicole

Hallo, ik ben Nicole Poland. Ik woon net mijn twee zoontjes in Spanbroek. Ik werk al vanaf 2011 met heel veel plezier voor Catootje & Obelix. Iedere dag is een dag vol nieuwe verrassingen om samen te ontdekken met de kinderen.

Aangenaam…

Melissa

Meer over Melissa
Aangenaam…

Melissa

Mijn naam is Melissa Verbeek. Ik ben geboren in 1996 en woon in Hoorn.
Ik heb 2 keer stage gelopen bij Catootje & Obelix. De eerste keer heb ik in 2015 een half jaar stage gelopen bij het kinderdagverblijf en omdat ik het zo naar mij zin had heb ik in 2016 een jaar lang stage gelopen bij het kinderdagverblijf & bij de BSO. Ik heb in het laatste half jaar van mijn opleiding stage mogen lopen in Spanje op een internationaal kinderdagverblijf.
Na het afronden van mij opleiding pedagogisch medewerker ben ik blij dat ik vanaf februari 2016 bij Catootje & Obelix mocht komen werken. Ondertussen ben ik dagelijks werkzaam en kunnen jullie mij op alle groepen tegen komen.
Ik ben blij dat ik onderdeel mag uit maken van dit fantastische team.

Aangenaam…

Mieke

Meer over Mieke
Aangenaam…

Mieke

Ik ben Mieke Groot en ben geboren in 1991 en woon in Nibbixwoud. In 2012 heb ik met veel plezier een half jaar stage gelopen bij Catootje & Obelix. In die tijd heb ik veel geleerd, maar ook veel gezelligheid meegemaakt en lieve kindjes leren kennen.

Vanaf 1 augustus 2016 komen jullie mij weer tegen op mijn oude vertrouwde stageplek. Ik vind onwijs leuk om weer met collega’s samen te werken en mijn passie te volgen. Want na al die jaren blijft dat KINDEREN. Graag zie ik jullie op het kinderdagverblijf en de BSO.

Aangenaam…

Kyona

Meer over Kyona
Aangenaam…

Kyona

Mijn naam is Kyona van der Hust en ik ben geboren op 6 december 1995. Ik heb een half jaar stage gelopen bij Catootje & Obelix en ben na het behalen van mijn diploma in dienst gekomen in de functie van pedagogisch medewerker. Jullie kunnen mij dagelijks op alle groepen tegenkomen. Ik vind het erg leuk om onderdeel te zijn van het team van Catootje & Obelix.

Aangenaam…

Lenore

Meer over Lenore
Aangenaam…

Lenore

Hallo, mijn naam is Lenore Ursem en werk sinds juli 2011 bij Catootje & Obelix. Werken met kinderen is iets wat ik elke dag met veel plezier doe. Ik heb het erg naar mijn zin bij Catootje & Obelix. Ik vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarbij activiteiten aan te passen op de behoefte en interesse van de kinderen. Daarnaast vind ik het fijn dat het kleinschalige organisatie is waardoor je echt een band kan opbouwen met de kinderen, ouders en collega's.

Tot ziens bij Catootje & Obelix!

Aangenaam…

Yvonne

Meer over Yvonne
Aangenaam…

Yvonne

Mijn naam is Yvonne Overboom, ik ben in het jaar 2000 geboren en ik woon hier in Wognum. In 2019 heb ik succesvol mijn diploma gehaald als pedagogisch medewerker niveau 4. Ook heb ik in 2019 stage gelopen bij Catootje en Obelix voor mijn opleiding en ik vond het zo leuk dat ik er in januari 2020 mocht komen werken.

Ik vind het super leuk om kinderen spelenderwijs in hun ontwikkeling te stimuleren. Jullie kunnen mij tegenkomen op het kinderdagverblijf en de BSO.

Ik ben erg blij onderdeel te zijn van het team van Catootje en Obelix!

Groetjes Yvonne

Aangenaam…

Jolene

Meer over Jolene
Aangenaam…

Jolene

Hallo, ik ben Jolene Kuijpers. Ik ben geboren in 1985 en ben moeder van een zoon en dochter. In 2004 heb ik mijn SPW 4 diploma gehaald en ben ik aan het werk gegaan als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf. In februari 2010 heb ik de overstap gemaakt naar Catootje & Obelix. Met heel veel plezier heb ik daar gewerkt totdat ik door ziekte er een tijd uit raakte. In september 2012 heb ik weer wat werkzaamheden opgepakt op de bso. Vanaf januari 2013 ben ik op zowel het kdv als de bso werkzaam geweest. Op dit moment ben ik op drie vaste dagen in de week bij het kdv aan het werk op zowel de Snuitjes als de Knorretjes. Ik ben erg blij dat ik de kans heb gekregen om weer terug te komen bij Catootje & Obelix en werk er met heel veel plezier. Voor mij is het belangrijk dat de kinderen zich in een huiselijke omgeving kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo. Ieder kind is anders en mijn streven is om elk kind de behoefte en aandacht te geven dat het nodig heeft.

Aangenaam…

Annelies

Meer over Annelies
Aangenaam…

Annelies

Mijn naam is Annelies Wegereef. Ik ben geboren in 1980 en ik woon sinds een paar jaar met mijn gezin in Wognum. 
De afgelopen 16 jaar heb ik met heel veel plezier gewerkt in het onderwijs, waar ik voornamelijk kleutergroepen heb gehad. Na al die jaren vond ik het tijd voor iets nieuws. Maar dan wel met kinderen, want van werken met kinderen word ik blij!
Catootje & Obelix is voor mij niet vreemd, want mijn eigen kinderen komen hier al jaren met ontzettend veel plezier. Stiekem was ik altijd een beetje jaloers op alle leuke dingen die ze doen en de enthousiaste verhalen waar ze mee thuis komen. 
Sinds september 2017 ben ik dan zelf het Catootje & Obelix- gevoel gaan ervaren.
Ik ben trots dat ik deel mag uitmaken van het team van dit leuke kinderdagverblijf!

Aangenaam…

Josine

Meer over Josine
Aangenaam…

Josine

Mijn naam is Josine Hulzebos geboren in 1986, getrouwd en moeder van twee dochters. In 2013 ben ik bij Catootje & Obelix komen werken. In 2015 heb ik de overstap gemaakt om bij een peuterspeelzaal te gaan werken, wat ik onwijs leuk en leerzaam vond maar ik bleef Catootje & Obelix missen. Het prachtige kinderdagverblijf, de tuin, de dieren, de bso en het gezellige team!
Gelukkig mag ik per 1 Maart 2019 het team weer komen versterken. Ik heb er onwijs veel zin in en ben heel blij dat ik weer onderdeel uit mag maken van dit team! Op Donderdag werk ik op het kinderdagverblijf en op Maandag zal ik op de bso aan het werk zijn.

Aangenaam…

Eline

Meer over Eline
Aangenaam…

Eline

Ik ben Eline Voskuil, ik ben in 1995 geboren in Wognum en woon hier ook al mijn hele leven met veel plezier. Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn studie Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (SPH) bij InHolland Alkmaar. Als afstudeerrichting heb ik gekozen voor de Minor Jeugd en Gezin. Wat ik hier heb geleerd is niet alleen veel over de kinderen, maar ook vooral dat de omgeving waarin het kind opgroeit tot een zelfstandig individu zo belangrijk is. Sinds medio 2019 ben ik komen werken bij Catootje & Obelix als oproepkracht, en zal ik dus ook van de sociale omgeving van uw kind(eren) gaan uitmaken. Wat een eer!

Aangenaam…

Jette

Meer over Jette
Aangenaam…

Jette

Mijn naam is Jette Koelemeijer, geboren in 2000 te Hoogwoud. Nu woon ik met mijn ouders in Wognum. In mei 2018 ben ik stage gaan lopen bij Catootje & Obelix tot 2019. Hier had ik het erg naar mijn zin en genoot erg van mijn werk. September 2019 ben ik als PM’r ingezet, heb mijn diploma gehaald voor Sociaal Pedagogisch Medewerker niveau 4 en werk nu met veel plezier bij Catootje & Obelix. Je vindt mij vooral op de peutergroep de Krulstaartjes , maar zo nu en dan ook op andere groepen.
Thuis ben ik veel met dieren en natuur bezig en ik vind het zelf fijn als kinderen respect hebben voor dier en natuur, dit breng ik ze graag bij. Ook werk ik bij mijn vader in de notenkraam op de markt, onder andere op vrijdag in Wognum!
Ik heb veel plezier hier en geniet van elk kind, ze zijn zo puur en elke lach is gemeend.

Liefs Jette

Aangenaam…

Charissa

Meer over Charissa
Aangenaam…

Charissa

Hallo, Ik ben Charissa. Ik zit op het Horizon college in Hoorn en volg als BBL’er de leerrichting gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik heb nu een aantal stages doorlopen en vind het erg leuk dat ik nu op weer bij Catootje & Obelix mag komen werken.
Ik weet al vanaf dat ik klein ben dat ik iets met kinderen wil gaan doen en daarom vind ik het ook echt super leuk. Thuis woon ik samen met mijn vader, moeder en mijn jongere broertje. Mijn hobby’s zijn dansen, kickboksen en ook vind ik het erg leuk om lekker naar de sportschool te gaan. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn vriendinnen leuke dingen te gaan doen. Ik heb heel erg veel zin in om bij jullie te mogen komen werken en hoop dat ik een leuke en leerzame tijd hier ga hebben.