Aangenaam…

Kinderdagverblijf en BSO leidsters

Aangenaam…

Tara

Meer over Tara
Aangenaam…

Tara

Mijn naam is Tara Gorriz Tol, geboren in 1996 en ik woon in Zwaag. Ik ben bezig met de opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. Dit is een BBL studie. Dit betekent dat ik drie dagen bij het kinderdagverblijf of de bso werk en één dag naar school ga per week. Tijdens en na mijn studie zullen jullie mij zien als leidster op de groep. Ik heb in mijn vorige studiejaar stage gelopen bij Catootje & Obelix op het kinderdagverblijf en bij de bso. Ik heb hier zoveel geleerd. Ik ben blij dat ik na mijn studie hier kan blijven als leidster.
Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en het gevoel krijgen dat ze erbij horen in de groep. Ik stimuleer de ontwikkeling van kinderen door leuke leerzame activiteiten aan te bieden. Ik vind het bedenken van knutselactiviteiten erg leuk. Kinderen maken de leukste gekste dingen met hun fantasie en dit stimuleer ik graag! Vanaf november 2022 ga ik een jaar op reis, maar ik kom terug en zie jullie hopelijk allemaal weer in november 2023!

Aangenaam…

Sascha

Meer over Sascha
Aangenaam…

Sascha

Mijn naam is Sascha Schouten, geboren in 1993 en ik woon in Wognum. Sinds januari 2010 werk ik bij Catootje & Obelix op het kinderdagverblijf en de bso. Ik ben toen begonnen met de opleiding Pedagogisch Medewerker niveau 4 en deed de BBL vorm, dus werkte ik hier 4 dagen en ik ging 1 dag in de week naar school. Ik werk met heel veel plezier bij C&O op zowel het kdv als op de bso! De huiselijke sfeer en dat kinderen zich veilig voelen vind ik erg belangrijk. Daarnaast vind ik het leuk om spelenderwijs de kinderen wat te leren.

Annemieke

Annemieke

Meer over Annemieke
Annemieke

Annemieke

Hoi! ik ben Annemieke Bosma - Brons, geboren in 1989. Na een paar jaar Haarlem en Amsterdam woon ik nu samen met mijn man en twee kinderen weer in Hoorn waar ik ben opgegroeid.
Ik ben na mijn opleiding als verpleegkundige al snel gaan werken als pedagogisch medewerker, omdat ik altijd al met kinderen wilde werken. Dit doe ik tot de dag van vandaag het allerliefste.
Mijn eigen kinderen komen al een tijdje bij Catootje met heel veel plezier en daarom ben ik super blij om mijzelf vanaf januari 2020 één van het team te mogen noemen.

Aangenaam…

Nicole

Meer over Nicole
Aangenaam…

Nicole

Hallo, ik ben Nicole Poland. Ik woon met mijn drie zoontjes in Spanbroek. Ik werk al vanaf 2011 met heel veel plezier voor Catootje & Obelix. Iedere dag is een dag vol nieuwe verrassingen om samen te ontdekken met de kinderen.

Aangenaam…

Melissa

Meer over Melissa
Aangenaam…

Melissa

Mijn naam is Melissa Verbeek. Ik ben geboren in 1996 en woon in Hoorn.
Ik heb 2 keer stage gelopen bij Catootje & Obelix. De eerste keer heb ik in 2015 een half jaar stage gelopen bij het kinderdagverblijf en omdat ik het zo naar mij zin had heb ik in 2016 een jaar lang stage gelopen bij het kinderdagverblijf & bij de BSO. Ik heb in het laatste half jaar van mijn opleiding stage mogen lopen in Spanje op een internationaal kinderdagverblijf.
Na het afronden van mij opleiding pedagogisch medewerker ben ik blij dat ik vanaf februari 2016 bij Catootje & Obelix mocht komen werken. Ondertussen ben ik dagelijks werkzaam en kunnen jullie mij op alle groepen tegen komen.
Ik ben blij dat ik onderdeel mag uit maken van dit fantastische team.

Aangenaam…

Kyona

Meer over Kyona
Aangenaam…

Kyona

Mijn naam is Kyona van der Hust en ik ben geboren op 6 december 1995. Ik heb een half jaar stage gelopen bij Catootje & Obelix en ben na het behalen van mijn diploma in dienst gekomen in de functie van pedagogisch medewerker. Jullie kunnen mij dagelijks op alle groepen tegenkomen. Ik vind het erg leuk om onderdeel te zijn van het team van Catootje & Obelix.

Aangenaam…

Lenore

Meer over Lenore
Aangenaam…

Lenore

Hallo, mijn naam is Lenore Ursem en werk sinds juli 2011 bij Catootje & Obelix. Werken met kinderen is iets wat ik elke dag met veel plezier doe. Ik heb het erg naar mijn zin bij Catootje & Obelix. Ik vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarbij activiteiten aan te passen op de behoefte en interesse van de kinderen. Daarnaast vind ik het fijn dat het kleinschalige organisatie is waardoor je echt een band kan opbouwen met de kinderen, ouders en collega's.

Tot ziens bij Catootje & Obelix!

Aangenaam…

Yvonne

Meer over Yvonne
Aangenaam…

Yvonne

Mijn naam is Yvonne Overboom, ik ben in het jaar 2000 geboren en ik woon hier in Wognum. In 2019 heb ik succesvol mijn diploma gehaald als pedagogisch medewerker niveau 4. Ook heb ik in 2019 stage gelopen bij Catootje en Obelix voor mijn opleiding en ik vond het zo leuk dat ik er in januari 2020 mocht komen werken.

Ik vind het super leuk om kinderen spelenderwijs in hun ontwikkeling te stimuleren. Jullie kunnen mij tegenkomen op het kinderdagverblijf en de BSO.

Ik ben erg blij onderdeel te zijn van het team van Catootje en Obelix!

Groetjes Yvonne

Aangenaam…

Dian

Meer over Dian
Aangenaam…

Dian

Mijn naam is Dian Seinen en mijn geboortedatum is 03/05/2002. Ik ben geboren en getogen in Wognum en daar woon ik met mijn ouders en 2 broers. In mijn vrije tijd handbal ik in de selectie van Spartanen en vind ik het leuk om dingen te ondernemen met mijn vriendinnen. Ik hou erg van gezelligheid en speel graag spelletjes.

In mijn laatste leerjaar van mijn opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker liep ik stage bij Catootje & Obelix. In 2021 ben ik afgestudeerd en sindsdien ben ik daar werkzaam. Ik vind het leuk om kinderen spelenderwijs te stimuleren om zichzelf te ontwikkelen. Het is belangrijk dat kinderen zich veilig en gezien voelen. Mij kan je tegen komen op het KDV en de BSO.

Aangenaam…

Danique

Meer over Danique
Aangenaam…

Danique

Mijn naam is Danique Arnst, ik ben geboren in 2001. Samen met mijn ouders, broer en zus ben ik opgegroeid in Hoorn. In 2021 heb ik mijn diploma voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker succesvol afgerond en mag ik een onderdeel zijn van het team van Catootje & Obelix. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zich veilig voelen bij mij zodat ze zichzelf kunnen zijn en kunnen ontwikkelen.

Wij beginnen de dag met een dansje want dan lachen wij de hele dag.

Liefs Danique

Aangenaam…

Anouk

Meer over Anouk
Aangenaam…

Anouk

Ik ben Anouk, 24 jaar en woon samen met mijn vriend Sander en onze zoon Lev in Midwoud.

Ik ben heel blij dat ik van dit leuke team onderdeel mag zijn.
Jullie zullen mij de dinsdag, woensdag en donderdag tegenkomen op de Snuitjes.

Na bij twee grotere werkgevers te hebben gewerkt, eindelijk de stap gemaakt naar een knus, hecht en huiselijke kinderdagverblijf!
Toen ik één stap hier binnen zette, wist ik het meteen: “ Dit is het!”

Aangenaam…

Maureen

Meer over Maureen
Aangenaam…

Maureen

Mijn naam is Maureen Kraakman, ik ben geboren in 2002 en woon in Wognum.
In 2019 was ik gestopt met een opleiding en toen ben ik bij Catootje & Obelix terecht gekomen voor een stage. Ik heb daar toen een half jaar stage gelopen om te kijken of dit werkveld echt iets voor mij was. Oppassen deed ik al jaren en ik zat bij de vrijwilligers vereniging Forever Young, dus met kinderen werken vond ik eigenlijk al leuk. Al snel kwam ik erachter dat dit zeker is wat ik leuk vind en ben ik hier een opleiding voor gestart. Nu, ruim 3 jaar later, heb ik weer stage mogen lopen bij C&O en tijdens deze stage heb ik mijn opleiding; Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 mogen afronden. Ik werk nu met veel plezier bij C&O, op het kdv en de bso! Dat de kinderen zich veilig en thuis voelen vind ik heel belangrijk. Maar ik vind het ook heel leuk om de kinderen spelenderwijs, dingen te leren.
Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van een fantastisch team!

Aangenaam…

Sammy

Meer over Sammy
Aangenaam…

Sammy

Mijn naam is Sammy de Waal. Ik woon in Opmeer samen met mijn vader en drie zusjes. In mijn vrije tijd sport ik het liefst en doe graag leuke dingen met vrienden. In mijn laatste jaar van de opleiding pedagogisch medewerker liep ik stage bij Catootje & Obelix. In 2022 heb ik mijn diploma behaald en sindsdien kom gezellig werken bij het KDV en BSO.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen veel plezier kunnen maken en zich op hun gemak voelen zodat ze zich goed kunnen ontwikkelen.

Aangenaam…

Claudia

Meer over Claudia
Aangenaam…

Claudia

Mijn naam is Claudia Duinmaijer en ik ben geboren op 18 oktober 1993. Ik ben samen met mijn ouders en broertje opgegroeid in Blokker, maar woon nu op mezelf in Purmerend. Tijdens mijn opleiding, heb ik van februari 2012 tot februari 2013 stage gelopen bij Catootje & Obelix. Iets later in 2013 heb ik mijn diploma als Pedagogisch Medewerkster niveau 4 behaald. Ik heb hierna bij verschillende kinderopvangorganisaties en ook met diverse leeftijdsgroepen gewerkt. Mijn hart ligt echt bij kinderen en zij maken mij dus heel blij!
Ik vind het onwijs leuk dat ik 10 jaar na mijn stageperiode bij Catootje & Obelix, weer terug mag komen om bij dit leuke bedrijf te werken en om het gezellige team te gaan versterken!

Aangenaam…

Denise

Meer over Denise
Aangenaam…

Denise

Hoi hoi!
Ik ben Denise, geboren in 1989. Sinds juli 2022 woon ik samen met mijn vriend en zoontje in Sijbekarspel. Sinds 2010 ben ik werkzaam geweest bij verschillende kinderdagverblijven waar ik overal mijn ervaring heb mogen opdoen.

Na een rondleiding bij Catootje & Obelix tijdens mijn zwangerschap, om op zoek te gaan naar een passende opvang voor onze zoon, waren wij als ouders gelijk positief over Catootje & Obelix. Naderhand werd ik benaderd of ik mij als pedagogisch medewerker bij het team wilde voegen. Vanaf februari 2023 kun je mij op de dinsdag en vrijdag zien bij ‘De Krulstaartjes’.

Sinds september 2022 ben ik zelf moeder geworden en besef ik mij nu des te meer, hoe belangrijk en waardevol de connectie tussen ouder/verzorger en kind is en wat je als volwassene daarin kan betekenen! Het is prachtig om de ontwikkeling van een kind te zien en de liefde die je krijgt. Het mooiste wat er is!

Aangenaam…

Jenna

Meer over Jenna
Aangenaam…

Jenna

Hoi! Ik ben Jenna Balk en ben geboren en getogen in het mooie Wognum. Ik sport graag met vrienden zoals handballen, zaalvoetballen, padellen en fitness. Buiten sporten om houd ik erg van gezelligheid met vrienden en familie. Verder zet ik me graag in voor vrijwilligerswerk bij Huttendorp, Spartanen en het kermiscomité. Ik heb de opleiding Acadamie voor Lichamelijke Opvoeding gedaan en hierna even in het basisonderwijs gewerkt als sportdocent. Nu werk ik bij mijn moeder in het bedrijf (Borduurstudio Esbee) en vanaf maart 2024 op de BSO bij Catootje & Obelix. Ik heb ontzettend veel zin om met dit leuke team en deze leuke kinderen te gaan werken. Ik kijk het meest uit om de kinderen uit te dagen in spel- en sportactiviteiten en ze hieraan hun eigen creatieve invulling te laten geven.