Routebeschrijving

Op een prachtige locatie, midden in het dorp en voorzien van een enorme buitenspeelplaats (700m2!), bevindt zich het kinderdagverblijf van Catootje & Obelix. Het kinderdagverblijf is gevestigd op een schitterende locatie aan de Kerkweg 1a in Wognum. De ingang is te bereiken via de parkeerplaats van de Hieronymus kerk. Na 50 meter bevind de ingang zich aan uw rechterhand. De bso van Catootje & Obelix is vlakbij gevestigd op het prachtige terein van Leekerweide aan de Verlengde Kerkweg 1 te Wognum. 

Routebeschrijving:

Vanaf Spanbroek: Volg de Spanbroekerweg in zuidoostelijke richting. Vervolg de weg richting Wadwaij. Vervolg de weg naar de Westeinderweg. Sla rechtsaf bij Kerkweg. Neem direct de eerste afslag links, de Kerkstraat op. Na 20 meter rechtsaf de parkeerplaats van de Hieronymus kerk op rijden. Ons kinderdagverblijf bevindt zich na 50 meter aan uw rechterhand. 

Vanaf Medemblik: Volg de A7 richting Hoorn/Amsterdam/Abbekerk. Neem afslag 10-Wognum naar N241 richting Nibbixwoud/Benningbroek/Opmeer. Sla linksaf bij A.C. de Graafweg/N241 (borden naar Schagen/Wognum). Neem op de rotonde de 3e afslag naar Nieuweweg. Neem op de volgende rotonde de 1ste afslag naar Verlengde Kerkweg. Sla linksaf bij Kerkweg. Neem de 1e afslag links, de Kerkstraat op. Na 20 meter rechtsaf de parkeerplaats van de Hieronymus kerk op rijden. Ons kinderdagverblijf bevindt zich na 50 meter aan uw rechterhand. 

Vanaf Hoorn: Volg de A7 richting Den Oever/Leeuwarden. Neem afslag 10-Wognum richting Nibbixwoud/Benningbroek/Opmeer/Schagen/N241. Sla linksaf bij A.C. de Graafweg/N241 (borden naar Schagen/Wognum). Neem op de rotonde de 3e afslag naar Nieuweweg. Neem op de volgende rotonde de 1ste afslag naar Verlengde Kerkweg. Sla linksaf bij Kerkweg. Neem de 1e afslag links, de Kerkstraat op. Na 20 meter rechtsaf de parkeerplaats van de Hieronymus kerk op rijden. Ons kinderdagverblijf bevindt zich na 50 meter aan uw rechterhand. 

Vanaf Westfrisiaweg: Volg de Hoornseweg. Sla linksaf bij Oosteinderweg. Neem op de rotonde de 2e afslag naar Raadhuisstraat. Sla rechtsaf bij Kerkstraat en volg de Kerkstraat. Na 800 meter linksaf slaan de pakeerplaats van de Hieronymus kerk op rijden. Ons kinderdagverblijf bevindt zich na 50 meter aan uw rechterhand.