Onze leidsters

Onze leidsters zijn zowel ervaren pedagogisch medewerkers als stagiaires die vanuit hun studieloopbaan de nieuwste inzichten tot uiting brengen. Op deze manier vullen zij elkaar goed aan. Hierbij staat voorop dat zowel ouders als kinderen zich vertrouwd en veilig voelen in de omgang met de pedagogisch medewerkers en stagiaires.

Onze pedagogisch medewerkers hebben de vereiste opleiding gevolgd, aangevuld met relevante cursussen op het gebied van kinderopvang. Zowel zij als de stagiaires zijn in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) als een EHBO-opleiding met kinderaantekening volgens de eindtermen van het Oranje Kruis. Daarnaast zijn onze pedagogisch medewerksters in het bezit van een diploma Bedrijfshulpverlening (BHV).

De pedagogisch medewerkers begeleiden en ondersteunen de stagiaires o.a. aan de hand van het stagebeleid en het voeren van evaluatiegesprekken. De pedagogisch medewerkers en stagiaires vergaderen regelmatig en zij worden tevens geregeld bijgeschoold o.a. op het gebied van pedagogische ondersteuning.